GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Temmuz 2024 Pazartesi 10:08

AK Partili İnan’dan eylemcilere: Öncelik insanımızın güvenliği!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan saldırgan ve sahiplendirilmesi mümkün olmayan sokak hayvanları ile ilgili kendisine yöneltilen eleştiriye sosyal medya hesabı üzerinden “Parçalanmış çocuk vücutları, bu millete reva görebileceğimiz bir konu değildir. Bizim için, önce insanımızın önce çocuklarımızın can güvenliği!” dedi.

EGEDESONSÖZ - Cumhur İttifakı’nın önerisi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilen kuduz ya da kuduz riski taşıyan saldırgan sokak hayvanlarının uyutulması önerisine tepkiler gelmeye devam ederken, İzmir’de yasaya karşı olan bir grup eylem yaparak sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yaptı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan’ı da etiketleyen grup, ‘İzmir halkını temsil etmiyorsun’ tepkisini gösterdi. Tepki sonrası İnan ise sosyal medya hesabından eylemcilere yanıt verdi.

Önceliklerinin insanların can güvenliği olduğunu belirten AK Partili İnan şu ifadeleri kullandı:

“Eyleminize saygım sonsuz.  Ama hepinizden daha fazla İzmirliyim.

İzmir Milletvekili seçildiğim günden beri bu şehrin insanları için, gençleri için ve arka mahallelerinde yaşayan, yerel yönetimlerin unuttuğu hemşerilerimiz için çalışıyorum.  İzmirlilerin her türlü sorunlarında yanlarında olacağıma daha ilk günden söz verdim. Biz, bu şehrin çocuklarını ve arka mahallelilerini sahipsiz bırakamayız.  Yüz binlerce çocuk, başıboş köpeklerin tehdidi altında yaşamak zorunda kalıyor.

CHP’li yerel yöneticilerin yıllardır gösterdiği sorumsuzluk da bu işi çözümsüz bıraktı.  Biz, insanımız için bu adımı atmak zorundayız. Barınmadan, sahiplendirmeye kadar tüm seçenekler mevcut. Parçalanmış çocuk vücutları, bu millete reva görebileceğimiz bir konu değildir. Bizim için, önce insanımızın önce çocuklarımızın can güvenliği!”