GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Temmuz 2021 Cuma 17:45

AK Partili İnan'dan CHP'li Yücel'e: Sen o sınavdan sınıfta kaldın!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, MHP İzmir Milletvekili Taner Osmanağaoğlu’na “seviyesiz” diyen CHP İzmir İl Başkanı’na sert bir cevap geldi. Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’deki bazı isimlerin kullanılmasıyla ilgili eleştirilerde bulunan Osmanağaolu, Soyer’e “Yunan vatandaşlığına geç” sözleriyle yüklenmişti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de sosyal medya hesabından bu sözlere, sert bir cevap verdi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Deniz Yücel ile Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu arasındaki söz düellosuna, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan da katıldı.

İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Deniz Yücel'e, "Sen, ahlaktan, terbiyeden ve seviyeden en son bahsedecek adamsın" diye çıkıştı. İnan, paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi:

"Sen, ahlaktan, terbiyeden ve seviyeden en son bahsedecek bir adamsın. Yanı başındaki küfürbaza (Banu Özdemir'i kast ediyor) tek bir laf edememiş sorumsuza bak ya... Ahlak abidesi kesilmiş. Sen o imtihandan sınıfta kaldın. Küfürbazlarla çay iç."