GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Eylül 2024 Pazar 08:44

AK Partili İnan’dan CHP’li Aslanoğlu’na ‘ikamet’ çıkışı: İzmir’i AK Parti temsil ediyor!

CHP’de Tüzük Kurultayı sürerken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kurultayda yaptığı açıklamada, CHP İzmir milletvekillerinin 14 taneden sadece 6’sının İzmir’de ikamet ettiğini belirten bir çıkış yaptı. Aslanoğlu’nun sözlerine karşılık olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir milletvekillerinin hepsinin İzmir’de oturduğunu ve İzmirli olduğunu söyleyerek, “Güzel İzmir’i gerçek manada AK Parti grubu temsil ediyor” dedi.

EGEDESONSÖZ – CHP’nin Tüzük Kurultayı sürerken, partili vekiller ve il başkanları kürsüye çıkıp partiye yönelik görüşlerini aktarmaya devam ediyor.

Son olarak CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir milletvekillerinin İzmir’de yaşamamasına yönelik bir konuşma yaptı. Aslanoğlu, “Son seçimde 14 milletvekili çıkarttık. Maalesef sadece 6 tanesi benim şehrimde oturuyor. Bu düzenin artık biraz değişmesi gerektiğini çok net gösteriyor bize” dedi.

-CHP'Lİ ASLANOĞLU'NDAN KONTENJAN VEKİL ÇIKIŞI: DÜZEN DEĞİŞMELİ!

Aslanoğlu’nun bu ifadelerinin ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. İnan, AK Partili İzmir milletvekillerinin hepsinin İzmirli ve İzmir’de ikamet ettiğini belirterek kenti AK Parti’nin temsil ettiğini iddia etti.

İnan, şu ifadeleri kullandı:

AK Parti olarak 8 milletvekilimizin hepsi İzmirli ve İzmir’de oturuyor. Aynı zamanda hepsi AK Partili. Güzel İzmir’i gerçek manada AK Parti grubu temsil ediyor. İzmirli olarak doğup büyüdüğümüz, bildiğimiz sokaklarda hizmet ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimize tekrar arz ederiz.