GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Haziran 2024 Cumartesi 13:18

AK Partili İnan’dan Bakan Bayraktar’a Göztepe forması hediyesi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, Partilerinin Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kampında Gençlik Kolları MKYK Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da katıldı. Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, yakın zamanda Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin formasını Bayraktar’a hediye etti. İnan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanları Toplantısında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’a da Göztepe forması hediye etmişti.

Toplantıda konuşmalarını gerçekleştiren Bayraktar, Karadeniz doğalgazından Gabar’da çıkartılan petrole, nükleer enerjiye ve tüm bunlardan elde edilen gelirle gerçekleştirilen Aile ve Gençlik Fonu üzerine gelen soruları yanıtladı. Bayraktar konuşmasında enerjide bağımsızlık vurgusu yaptı.

İnan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının enerji noktasında yaptığı çalışmaların gelirlerinin yeni evlenecek gençlere destek ve umut olmasından dolayı Bayraktar’a teşekkür etti.

İnan’ın Bakan Bayraktar için hazırladığı forma, İzmir’i temsilen 35 numarayla ve isminin özel baskısıyla hediye verildi.