GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:45

AK Partili İnan, CHP'li üç ismi hedef aldı: Organize işler!

İZBETON’un süresinde tamamlanmayan inşaatlarla ilgili kooperatiflere sözleşme feshi göndermesiyle ilgili CHP’li Şenol Aslanoğlu, Mahir Polat ve Murat Bakan’ı hedef alan AK Partili İnan ‘organize işler’ benzetmesinde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB) iştiraki İZBETON geçtiğimiz dönem başlatılan kooperatifleşme ile kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında sözleşmelerde belirtilen tarihlerde inşaatını tamamlayamayan kooperatiflerle sözleşmeleri tek taraflı olarak feshetti.

Gerçekleştirilen fesihle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İnan, “İzmir'de Çiftlik Bank'ı, Jet Fadıl'ı aratmayan büyük bir dolandırıcılık hikayesi CHP'nin Örnekköy Kooperatifi...” dedi.

Yaşanan durumla ilgili mağdurun yine İzmir olduğundan bahseden İnan: Failler, başroller belli. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yancıları…Mağdur? Yine maalesef İzmir...” dedi.

CHP’nin organize bir şekilde kooperatif meselesini yaptığının altını çizen İnan; “Önce İzmirlilerin parasını topladılar, inşaatları yapmadılar ve bugün kooperatifi feshettiler. Organize İşler! Sülün Osman oldu Sülün Şenol. Ya da Banker Mahir… Çakma Bakan…” dedi.