GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mart 2024 Cuma 16:19

AK Partili İnan CHP'li başkanlara yüklendi: Giderayak İzmir'e zarar veriyorlar!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki'nin mevcut Başkan Mustafa İduğ hakkındaki, "Bornova Belediyesi’ne yağmur gibi adam alınıyor. 70 milyona fidan alınıyor, kasadaki parayı bitirmek için" açıklamasını değerlendirdi. İnan, "Giderayak İzmir'e zarar vermeye devam ediyorlar. 25 yıl boyunca verdikleri hasarı son güne kadar devam ettiriyorlar" dedi. 

EGEDESONSÖZ- CHP’nin Bornova Belediye Başkan adayı Ömer Eşki katıldığı bir etkinlikte mevcut Başkan Mustafa İduğ’un kendisini zor durumda bırakmak için çalıştığını belirtti. Eşki, “Çiçeğimi aldım, görüşmeye gittim. ‘Başkanım kasada bu kadar para var diye reklam yapıyorsunuz, personel sayımız budur’ diyorsunuz. ‘Bize önümüzdeki 5 yılı rahat yürütmek için lütfen böyle teslim edin, kimseyi işe almayın’ dedim. Yağmur gibi işe adam alıyorlar" dedi.

Eşki'nin açıklamalarını değerlendiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bornova'da yaşanan duruma tepki göstererek, "Artık isyan sesleri kendi arkadaşlarından, kendi partilerinin adaylarından yükseliyor" dedi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İnan şu ifadeleri kullandı: 

Giderayak İzmir'e zarar vermeye devam ediyorlar. 25 yıl boyunca verdikleri hasarı son güne kadar devam ettiriyorlar. 

Artık isyan sesleri kendi arkadaşlarından, kendi partilerinin adaylarından yükseliyor:

"Yağmur gibi işe adam alıyorlar."

"Ne kadar sabıkalı arkadaş varsa arıyorlar."

"70 milyona fidan alınıyor, kasadaki parayı bitirmek için.”