GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Temmuz 2017 Cuma 16:07

AK Partili Delican'dan flaş açıklama: Partiyi ele geçirmek isteyen gruplar var!

İl Başkanı Delican mahalle delege listeleri eleştirileri için, “Listelerle ilgili şer odakları durmayacaktır. Kendilerince açıklama yapacaklardır. Partiyi ele geçirmek isteyen gruplar var. Bu tür terör örgütlerinin hiçbir şekilde kıbleleri yok” dedi.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican partisinin içinde bulunduğu kongre sürecine ilişkin net açıklamalarda bulundu.

Mahalle delege seçimlerinin geride kalmasının ardından 19 Ağustos’ta başlayacak ilçe kongreleri dönemine ilişkin konuşan Başkan Delican listelere gelen eleştiriler için sert ifadeler kullandı.

Başkan Delican, “Delege seçimlerimiz tamamladık. 19 Ağustos itibariyle ilçe kongreleri başlıyor. Bunlarla ilgili, hazırlığımız var. Genel merkezimizle istişare yapıyoruz. Daha sonra kadın ve gençlik kolları kongreleri sonrasında da il kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

PARTİYİ ELE GEÇİRMEK İSTEYEN GRUPLAR VAR!
Oluşturulan delege listelerine yönelik eleştiriler için konuşan Delican, “Listelerle ilgili şer odakları durmayacaktır. Kendilerince açıklama yapacaklardır. Parti içinde ikilik yaratmak isteyen çok insan olacaktır. Siyasette ne kadar iyi niyetli olursanız olun partiyi ele geçirmek isteyen gruplar var. Bunlara da kesinlikle biz müsamaha göstermeyeceğiz. FETÖ ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor” açıklamasını yaptı.

BU TÜR TERÖR ÖRGÜTLERİNİN KIBLESİ YOK!
Delican ayrıca,  “Bu seçimlerde de özellikle hassasiyet gösterdik. Ne olursa olsun bizim için önemli olan partimizin bekasıdır. AK Parti çok büyük bir partidir. Çok büyük bir oranda hata yapılmaması için ilçe başkanlarımız il yönetimimiz, koordinatörümüz, teşkilat başkanımız hepimiz süzgeçten geçirdik. Referanslı üye sistemimiz zaten var. Bu tür terör örgütlerinin hiçbir şekilde kıbleleri yok. AK Parti’yi ele geçirmek ve içine sızmak için her türlü çabayı göstereceklerdir. Biz de her türlü önlemi alıyoruz” ifadelerini kullandı.