GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Ekim 2019 Salı 14:37

AK Partili Dağ: Ekonomide 1 senedir badire süreci yaşıyoruz!

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, TBMM’nin açılışı ve yargı reform paketi özelinde konuşurken ekonomiye de değindi. Dağ, “... Ekonomide 1 senedir yaşadığımız bir badire sürecimiz var. Yaşadığımız operasyonun devamını yaşadık. Artık bir iyileşmeye doğru gittiğini gözlemliyoruz. İnşallah 2020, 2021,2022’de ekonominin canlandığı bir süreci yaşayacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışı ve yargı reform paketi için açıklamalarda bulundu.

İktidarları döneminde gerçekleşen çalışmalardan örnekler sunan Dağ, “Reform ve özgürlük sözcükleri önceden istismar ediliyordu. AK Parti iktidar olduktan sonra ekonomik refahı arttırmak öncelik olduğu gibi özgürlük konusunda da çok önemli değişiklikler yaptı. Vesayetle de mücadele etti. Yargı reformu meclisin önemli gündemlerden biri olacak, ülkemizin de gündeminde olacak. Bunun dışında bütçe gelecek, konuşacağız. Ülke gündemi aynı zamanda ekonomi... Ekonomide 1 senedir yaşadığımız bir badire (birdenbire ortaya çıkan tehlikeli durum) sürecimiz var. Yaşadığımız operasyonun devamını yaşadık. Artık bir iyileşmeye doğru gittiğini gözlemliyoruz. İnşallah 2020, 2021,2022’de ekonominin canlandığı bir süreci yaşayacağız. Cumhurbaşkanımızın gündeminde bunlar var” dedi.