GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Ekim 2020 Pazartesi 15:46

AK Partili Dağ’dan Soyer’e ‘yangın’ tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Hatay Yangını” ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, SonSöz TV’de katıldığı programda kendisine yönelik eleştirilere cevap vermişti.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun Hatay’daki yangın üzerinden yaptığı “PKK’yı neden kınamyırosun’ açıklamasına yanıt veren Soyer, ““Her gün PKK kahrolsun diye güne başlasak, neye yarayacak? Biz birbirimize bunu sürekli söyleyerek neyi kanıtlamış olacağız? Bütün işi gücü bir kenara bırakarak güne böyle başlayacağız. Bu nasıl bir mantık? Hayata böyle bakmak… Ben bunlara cevap vermeyi bile doğru bulmuyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Soyer’e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağ, “Nemrut’un yaktığı ateşe ağzında su taşıyan karıncaya “Senin taşıdığın sudan ne olacak” demişler. Karınca ise “Maksat safımız belli olsun” demiş” dedi.