GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Eylül 2019 Perşembe 17:49

AK Partili Dağ’dan Soyer’e Kemeraltı cevabı: Temiz değilse sorumlusu sizsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Kemeraltı için kullandığı, ‘Belli bir kalite seviyesinin altındaki insanlarımız o izmaritten rahatsız olmayabilir. Atılan çöplerden, uçuşan plastiklerden rahatsız olmayabilir. Ama bir tık yukarıdaki segment rahatsız oluyor. Çok affedersiniz ‘b.k götürüyor’ diyor ve gittiği yerde sonra çamur atıyor ‘gitmeyin berbat, pislik götürüyor’ diyorlar’ ifadelere, “Kemeraltı temiz değilse bunun sorumlusu İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Sizin elitist bir anlayışla tanımladığınız vatandaşlarımız değil” şeklinde cevap verdi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’i hedef aldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Partili Dağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Kemeraltı için kullandığı, ‘Eğer Kemeraltı’nı temiz tutamazsak, ne aydınlatma, ne üstü kapama hepsi palavra! Pırıl pırıl yapmamız lazım. Bizim belli bir kalite seviyesinin altındaki insanlarımız o izmaritten rahatsız olmayabilir. Atılan çöplerden, uçuşan plastiklerden rahatsız olmayabilir. Ama bir tık yukarıdaki segment rahatsız oluyor. Çok affedersiniz ‘b.k götürüyor’ diyor ve gittiği yerde sonra çamur atıyor ‘gitmeyin berbat, pislik götürüyor’ diyorlar. Şimdi buraya sanatçıları getirelim diyoruz, temizliği sağlayamazsak oraya gelen sanatçı ters teper’ ifadelere cevap verdi.

-SOYER'DEN KEMERALTI İÇİN TEMİZLİK VURGUSU: 'B.K' GÖTÜRÜYOR DİYORLAR!

AK Partili Dağ, “İzmir’de yaşayanları “arka sıradakiler ve ön sıradakiler” olarak ayıran Tunç Soyer bu kavramsallaştırmasını biraz daha somutlaştırmış. "Belli bir kalitenin altındaki insanlarımız" izmaritten rahatsız olmayabilirmiş. "Üst segment" Kemeraltı’nı temiz tutarsak gelirmiş. Kendi sorumluluğunuzu yerine getirmeyip, suçu vatandaşa atarak işin içinden çıkamazsınız. Kemeraltı temiz değilse bunun sorumlusu İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Sizin elitist bir anlayışla tanımladığınız vatandaşlarımız değil” dedi.