GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Ağustos 2019 Çarşamba 14:02

AK Partili Dağ’dan servis ücreti eleştirisi: Kamuoyunun alışması zaman alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ okul servis ücretlerine gelen zammın ardından CHP’yi eleştirdi. Dağ, partinin kampanyasını hatırlatarak, “Biz İzmir'de CHP'li belediyelerin verdiği sözleri tutmamasına alışkınız. Ülke kamuoyunun buna alışması biraz zaman alacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Okulların açılmasına kısa bir süre kala servis ücretlerindeki zam miktarı da belli olmaya başladı. İstanbul’un ardından İzmir de servis ücretlerine yüzde 13 oranında bir zam yaptı. Bu kararın ardından servislerin bulunduğu odalar ile belediyeler arasında resmi işlemler tamamlandı. Zam oranları kamuoyuyla paylaşılırken artan maliyetler ve akaryakıttaki fiyatlar gerekçe gösterildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da CHP’nin seçim kampanyasında yer alan, “CHP’li tüm belediyelerin olduğu yerde ilkokul öğrencileri için ücretsiz servis olacak” sloganlı yerel seçim videosunu hatırlattı. Martın Sonu Bahar kampanyası çatısı altında yer alan ücretsiz servis hizmetine vurgu yapan Dağ, “Biz İzmir'de CHP'li belediyelerin verdiği sözleri tutmamasına alışkınız. Ülke kamuoyunun buna alışması biraz zaman alacak” ifadelerini kullandı.