GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mart 2020 Pazartesi 16:05

AK Partili Dağ'dan 'paylaşım' tepkisi: FETÖ'cüler algı operasyonu yapıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, terör örgütü üyelerinin sosyal medya hesapları aracılığı ile “pandemi” üzerinden algı operasyonu yaptıklarını belirtti. Dağ açıklamasında “FETÖ, sistematik olarak FETÖ'cü teröristlerin çocuklarına ait videoları paylaşarak, masum çocukları kullanmak suretiyle bir algı oluşturma çabasına girişmiştir” dedi. Dağ’ın hedefinde HDP de vardı.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, FETÖ terör örgütü üyelerinin koronavirüs salgını üzerinden sosyal medya aracılığı ile algı operasyonu yaptıklarını belirtti.

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vatan hainlerinin bugünlerde tekrar sesleri çıkmaya başladı. Bir taraftan pandemi üzerinden "oh oldu" diyerek sevinç çığlıkları atarken diğer taraftan mağduru oynamaya çalışıyorlar.

Çocuk-kadın demeden vatandaşlarımızı bombalayan katil FETÖ, sistematik olarak FETÖ'cü teröristlerin çocuklarına ait videoları paylaşarak, masum çocukları kullanmak suretiyle bir algı oluşturma çabasına girişmiştir. Bu millet sizin en alçak, en karanlık, en iğrenç yüzünüzü 15 Temmuz gecesi görmüş ve göğsünü siper ederek gereken cevabı vermiştir.

SÖZDE İNSAN HAKLARI AKTİVİSİTLERİ…
Zannetmeyin ki bu mağdur edebiyatı ile milletimiz, ihanetinizi unutacak ve sizi affedecektir. Yaptıklarınızın cezasını hakettiğiniz gibi, en ağır şekilde çekmeye devam edeceksiniz. FETÖ tarafından HDP listesine konulup vekil yapılan şimdi de kendisine verilen görevi yapmaya çalışan sözde insan hakları aktivistleri de şunu iyi bilsinler ki onlar teröristlerin savunuculuğunu yaptıkça, biz daha kararlı bir şekilde 15 Temmuz’un hesabını sormaya devam edeceğiz”