GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Mart 2020 Pazartesi 16:52

AK Partili Dağ’dan Metiner’e yanıt: Bu zihniyetin partimize bir katkısı yok!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner’in kongre sürecinde olan partinin içi işleyişine ilişkin yaptığı iddialara tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, kongre sürecinde olan partinin iç işleyişi ile ilgili olarak koyduğu iddialar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın tepkisine neden oldu.

Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “AK Parti’mize uyarımdır... Kendi ilçesinde seçim kaybeden, ihanetiyle seçim kaybettiren teşkilat başkanları milletvekilleri istiyor diye yerinde tutulursa... Ömer’leri bulmaktan vazgeçip ihanetçileri ve davayla alakasızları ödüllendirirsek... Hasbileri kaybederiz, biline!” açıklamasını yaptı.

İÇERİDEN AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRMEK KONFORLU ALAN
Metiner’in açıklamasında tepki gösteren Dağ ise, “İçeriden AK Parti'yi eleştirmek konforlu bir alan. Somut delil sunmadan ve belagatla, her türlü eleştiriyi yöneltebiliyorsun. Ne de olsa cevap veren olmuyor. Gelecekte “biz demiştik” diyebilmeyi umutla bekleyen bu yanlış zihniyetin partimize hiçbir katkısı yoktur” dedi.