GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Aralık 2023 Cuma 20:00

AK Partili Dağ'dan Meler'e ziyaret!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve parti yöneticileri, maç sonrası darp edilen Hakem Umut Meler'i Selçuk'taki evinde ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ - Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki karşılaşmanın bitiminde MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler’e attığı yumruğun yankıları hala sürüyor.

AK Partili Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve beraberindekileri Hakem Meler’i İzmir Selçuk’taki evinde ziyaret etti.  

Ziyareti sosyal medya hesaplarından duyuran AK Partili Dağ, Meler’i en yakın zamanda yeşil sahalarda görmek istediklerini belirtti.


Dağ’ın paylaşımı şu şekilde:

Ülkemizin başarılı hakemlerinden İzmirli hemşehrimiz Halil Umut Meler hocamızı ziyaret ettik. Futbolun centilmenlik üzerine kurulan bir oyun olduğunun bir kez daha altını çizdik.,

İnşallah en kısa zamanda hocamızı düdüğüyle yeşil sahalarda görmek istiyoruz.

NE OLMUŞTU?
Eryaman Stadı'nda oynanan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasının ardından Başkent ekibinin istifa eden başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Meler'e yapılan saldırı sonrasında aralarında Faruk Koca'nın da olduğu üç kişi tutuklanırken Meler ise hastaneye kaldırılmıştı. Meler taburcu edilirken ligler de tatil edilmişti.