GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Aralık 2021 Perşembe 17:08

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'elektrik' çıkışı: İzmir'de ücretsiz yap da görelim!

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'nin kazanması halinde tüm çiftçilere elektriğin bedava olacağını belirtmesi sonrası konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın" çağrısında bulundu.
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meslek Odaları, STK'lar ve Muhtarlar ile Şanlıurfa'da bir araya geldi.

Yaptığı bir konuşmada "Şanlıurfa'ya bir sözüm olsun. Yerel yönetimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni Cumhuriyet Halk Partisi'ne verin, bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz" ifadelerini kullanması sonrası AK Parti kanadından Kılıçdaroğlu'na eleştiriler arka arkaya geldi.

İZMİR'DE BEDAVA YAPIN GÖRELİM
Kılıçdaroğlu'nun sözlerine İzmir'i hatırlatarak yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'da CHP Lideri'ne çağrıda bulunurken, "Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin" ifadelerini kullandı.