GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Nisan 2020 Perşembe 22:50

AK Partili Dağ’dan Başkan Soyer’e: Size İzmir'i tanıtabilirim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in otobüs üstündeki görüntülerini paylaştı. Soyer’in, “Burası nere, nereye geldik?” gibi soruların olduğu video ile ilgili, “Pandemi sonrası isterseniz size İzmir’i tanıtabilirim” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şehir turu attı. Eşi Neptün Soyer ile birlikte üstü açık otobüsün üzerinde İzmirlileri selamlayan Başkan Soyer gün boyu ilçe ilçe dolaştı.

Soyer, bir ara Üçkuyular Meydanı’ndan geçerken balkonda kendisine bakan annesine de , “Annecim ellerinden öperim” diye bağırdı.

Soyer, ilçe turları kapsamında müzikler eşliğinde Karabağlar’a geldi. Otobüsün üzerindeki görevlilere, “Burası nere, nereye geldik” diye sordu. Görevliler, “Karabağlar” yanıtını verdi. Görüntüleri paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım pandemi sonrası isterseniz size İzmir’i tanıtabilirim.  Emin olun daha bilmediğiniz nice güzel caddelerimiz, sokaklarımız var. Bu arada geçtiğiniz yer Eserkent/Karabağlar. Sonuçta bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp” ifadelerini kullandı