GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Şubat 2024 Cumartesi 21:15

AK Partili Dağ'dan Alsancak mesaisi... Yaşam tarzı mesajı!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Alsancak semtinde kafe ve eğlence merkezlerinin olduğu Gül Sokak’ta gençlerle sohbet etti. Dağ ayrıca başkan olduğunda Alsancak'taki iklimin değişmeyeceğini belirterek, "Biz büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda kapılarına mühür vurmayacağız. Kimsenin alanına müdahale edecek halimiz yok" dedi.

Eğlence merkezlerinden yükselen müzik eşliğinde yapılan seçim çalışması renkli görüntüler oluşturdu. Dağ, beraberinde Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ile akşam saatlerinde Gül Sokak’taki esnaf ve gençlerle bir araya geldi, genç seçmenlere projelerini anlatıp oy istedi.

Gençlerle uzun uzun sohbetler eden Dağ ve Çankırı, geç saatlere kadar mesaiyi sürdürdü.

Dağ vatandaşla yaptığı sohbette genel olarak artık İzmir halkında bir yorgunluğun olduğunu belirtti.

Hamza Dağ, sokak üzerinde gördüğü bir çiftle memleketin son durumunu konuştu.

Korku siyasetine gerek olmadığını belirterek muhalefetin yaptığı siyasete gönderme yapan Hamza Dağ, seçimin önemine bu sözlerle değindi;

"Biz İzmirliyiz, İzmir evladıyız. Şehir kaybediyor. Şehrin 5 yıl daha kaybetmesine gerek yok. Ben bu şehrin çocuğuyum, Ceyda Hanım bu şehrin çocuğu. Biz de bu sokakları seven insanlarız. Biz büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda kapılarına mühür vurmayacağız. Kimsenin alanına müdahale edecek halimiz yok."