GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Aralık 2022 Pazartesi 22:20

AK Partili Dağ açıkladı: Mavişehir Planı'nda son rötuş!

AK Parti Genel BaşkanYardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Karşıyaka-Mavişehir spor tesisi planları ile ilgili yaptığı açıklamada ciddi bir çalışma yürttüklerini kaydederek “Millet Bahçesi ile tesisleri bir arada yapabilir miyiz noktasında Bakanlığımız çalıştı ve tesis olarak yapılan bölümün bir kenarında mahallelinin vakit geçireceği park noktasında mutabık kaldık. Bu hafta Çevre Şehircilik Bakanlığımızın Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü ile görüşüp süreci ilerleteceğiz. Burayı Karşıyaka Spor Kulübüne kazandıracağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel BaşkanYardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Dünya Karşıyakalılar Günü vesilesi ile Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın sosyal medya üzerinden düzenlediği yayına katıldı.

MİLLET BAHÇESİ İÇİN AYRILMIŞTI AMA…
Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü'nün altyapısını güçlendirecek olan Mavişehir'deki 100 dönümlük arazinin kulübe tahsisi ile ilgili açıklamada bulundu. Dağ yaptığı değerlendirmede  "Kulüp başkanımız Turgay Bey Mavişehir'de Millet Bahçesi olarak ayrılan yerin kulübe tahsisi, kulübün burada altyapı üstyapı tesislerinin oluşumuyla alakalı ricada bulundu. Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın uhdesinde burası, kulüp başkanımızla birlikte bakanımızla görüştük. Millet Bahçesi ile tesisleri bir arada yapabilir miyiz noktasında bakanlığımız çalıştı ve tesis olarak yapılan bölümün bir kenarında mahallelinin vakit geçireceği park noktasında mutabık kaldık. Bu hafta Çevre Şehircilik Bakanlığımızın Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü ile görüşüp süreci ilerleteceğiz. Burayı Karşıyaka Spor Kulübü'ne kazandıracağız. Dünya Karşıyakalılar Günü'nde Karşıyakalı hemşerilerime müjdem olsun. Biz İzmir'e 3 stat parolasıyla çıktık. İlk stadımız Karşıyaka idi, yapımı noktasında işe başladık ama Göztepe Gürsel Aksel ve Alsancak Mustafa Denizli statlarını daha önce bitirmek nasip oldu. Biz Karşıyaka Stadı'nın bitmesi noktasında ciddi efor sarf ettik" dedi.