GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Şubat 2018 Pazartesi 12:01

AK Partili Dağ’a Youtube engeli: Anlatmaya devam edeceğiz!

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, Youtube kanalındaki engellenen videosu için, “Biz her mecrada ülkemizin haklı davasını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın kısa bir süre önce açtığı Youtube kanalında yayınladığı ‘Neden Türkiye Suriye’de’ başlıklı video engellendi.

Youtube tarafından manuel olarak engellendiği belirtilen video için sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağ şunları söyledi:

Bilindiği üzere Gayri Resmi adlı bir Youtube kanalı kurduk. Bu kanaldaki son videomuzda Reynmen ile birlikte El-Bab’ta ‘Neden Türkiye Suriye’de’ başlıklı bir video çektik. Normal şartlarda trendlere girmesi gereken video, Youtube tarafından manuel olarak engellendi.

Bu videoda Türkiye’nin El-Bab’ı ihya etmek için yaptığı çalışmaları, bölgenin güvenliğine yaptığımız katkıyı, burayı tekrardan nasıl yaşanılabilir bir hale getirdiğimizi ve neden Afrin'deyiz sorusunun cevabını yaşananlar üzerinden anlatmaya çalıştık.

Bu video Youtube'u rahatsız etmiş olmalı ki izlenmesini engelleme yoluna gitmişlerdir. Tabı ki onların rahatsızlığı bizim doğru yolda olduğumuzun isbatıdır. Biz her mecrada ülkemizin haklı davasını anlatmaya devam edeceğiz.

Sezai Karakoç’un da dediği gibi;  Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak… Halbuki; Biz sussak tarih susmayacak... Tarih sussa hakikat susmayacak…