GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ağustos 2018 Perşembe 13:54

AK Partili Bekle'den 6 ilçeye çıkarma!

Yeni yatırımların ve hizmetlerin İzmir’e kazandırılması için çalışmaların devam edeceğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Bekle, yatırımların yeni sistemle birlikte daha hızlı işleyeceğini ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, seçim sürecindeki yoğun temposunu seçimin ardından sürdürmeye devam ediyor. İzmir’de ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam eden Bekle, ilçelerde parti yönetimi, vatandaş ve esnafla buluşuyor. Menemen, Karşıyaka, Bornova, Buca, Seferihisar, Menderes ilçelerinde mahalle turu yaparak AK Parti’ye destek veren vatandaşlara teşekkür eden Bekle, ilçe yönetimlerini de seçim sürecinde yürüttükleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yerel seçimlerin de masaya yatırıldığı teşkilat ziyaretlerinde, AK Parti olarak İzmir için belirlenen yol haritası konuşuldu. Cemal Bekle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye için önemini vurguladı.

“BÜROKRASİ YERİNE HİZMET”
Yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşların taleplerine kulak veren Bekle, AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatarak, yeni sistem hakkında konuştu. Vekillik görevini vatandaşa hizmet etme noktasında var gücüyle ve büyük bir özveriyle yerine getireceğine dikkati çeken Bekle, eşit hizmet için vatandaşların yanında olacağını vurguladı.  AK Parti ile Türkiye’de bürokrasi yerine hizmet üreten bir devlet yapısının inşa edildiğine değinen Bekle, “Tüm Türkiye'yi kucaklayan bir anlayışla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte her zaman olduğu gibi Türkiye'yi daha da büyütme ve güçlendirme çabasında olacağız” diye konuştu.  

PARTİYE BÜYÜK DESTEK
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Pelin Yayalar’ı ziyaret eden Bekle, vatandaşlarla da bir araya geldi. İzmir’deki tüm Roman mahallerinde AK Parti’nin aldığı başarılı sonucu hatırlatan Bekle, AK Parti’nin birinci çıktığı ve Romanların yoğun olarak yaşadığı Kazımpaşa Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnaf tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.  Bekle, Karşıyaka'da ise Roman kadınların el becerilerini geliştirmek için açılan dikiş kursunu ziyaret ederken, mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdi.

YOĞUN PROGRAM
Bornova ve Seferihisar ilçe başkanları Cevdet Cayır ve Serdar Kısaağaç, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve İlçe Başkanı Mehmet İmre'yi ziyaret eden Bekle, yerel yönetim seçimleri için çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bekle, Konak İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve Kur'an'a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin ile birlikte Konak Müftülüğü aylık toplantısına katılım sağladı.