GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ekim 2020 Çarşamba 14:04

AK Partili başkanlar Erdoğan’la buluştu

Ankara’ya giden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Başkanlar, destekleri için Erdoğan’a teşekkür ederken Erdoğan’ın, “Halkın taleplerini yerine getirmekte özen gösterin. Verdiğiniz sözleri aksatmayın” dediği öğrenildi. Buluşmaya Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da eşlik etti.

EGEDESONSÖZ- Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti Genel Merkez’de gerçekleştirilen MKYK toplantısı sonrasında belediye başkanlarıyla durum değerlendirmesi yapan Erdoğan, iki yeni belediye başkanından bilgi aldı.

Erdoğan, Bergama ve Bayındır’da yapılanları, projelere ilişkin yürütülen çalışmaların ne aşamada olduğunu sordu. Belediye başkanları da İzmir ziyaretlerinde de gündeme gelen konulardaki son aşamayı anlattı. Erdoğan’ın belediye başkanlarına, “Halkın taleplerini yerine getirmekte özen gösterin. Verdiğiniz sözleri aksatmayın” dediği öğrenildi. Erdoğan iki belediye başkanına da ilçedeki vatandaşlara iletmek üzere selamlarını gönderdi.

BAŞKANLAR NE SÖYLEDİ?
Ziyarete ilişkin  Egedesonsöz’e değerlendirme yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Sayın cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Bergama’da yaptığımız çalışmalar ver. Ayrıca, kendisinin ilçemize yaptığı ziyarette gündeme bazı konular gelmişti. Millet Bahçesi projemizin son durumu hakkında da bilgi verdik. Yine, Selinos Deresi Projesi başta olmak üzere bakanlıklarımızın koordinasyonunda yürütülen işlerimizi anlattık. Kendisine destekleri nedeniyle teşekkür ettik” dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Genel Merkezimizde ziyaret ettik. Bayındırımız için çiçekçilik organize sanayi bölgemizden, barajımıza, TOKİ'den fakültemizin de içinde bulunduğu taleplerimizi şahsına ilettik. Destekleri için teşekkür ettik” diye konuştu.

Öte yandan belediye başkanlarına görüşmede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da eşlik etti.