GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Ağustos 2016 Pazartesi 12:30

AK Parti 'Yıldırım' mesai: İzmir'in fotoğrafını çekti!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım İzmir’e gelerek ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe başkanları ile buluşan Yıldırım, kentin fotoğrafını çekerken önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen ilçe revizyonları hakkında bilgi aldı. Yıldırım, bazı ilçelere bizzat giderek yerinde gördü

EGEDESONSÖZ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın teşkilat başkanlığındaki yardımcıları arasında bulunan İzmir sorumlusu Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım İzmir’e geldi. Üç gündün ilçe başkanlıkları ve teşkilat mensupları ile buluşan Yıldırım değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, bazı ilçeleri yerinde ziyaret ederken yöneticilerle görüştü. Yıldırım, ayrıca gittiği her ilçede özel görüşmek isteyenlerin taleplerini değerlendirdi ve bazı notlar aldı. 

İlçelerin durumu, teşkilatın yapısı, ana kademe ile gençlik ve kadın kollarının çalışma şekilleri ile programları hakkında bilgi alan Yıldırım’ın, saha çalışmalarından kopmamaları ve parti faaliyetlerini aksatmamaları yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Yıldırım, gittiği yerlerin büyük bölümünde yoklama yaparken mazeretsiz toplantılara katılmayanlar hakkında işlem yapılacağını da söyledi.

Yıldırım, son olarak ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Swiss Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli ve İl Başkanı Bülent Delican da katıldı. 

Toplantıda, ilçe başkanlarına neler yapması gerektiğini anlatan Yıldırım’ın, ülke gündemi ve parti teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler verdiği öğrenildi. Yıldırım’ın üç günlük İzmir ziyareti önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlanması düşünülen teşkilat revizyonu ve ilçe başkanlıkları değişimi öncesinde fotoğraf çekip durum analizi yapma olarak yorumlandı.