GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Kasım 2017 Salı 18:17

AK Parti Sözcüsü'nden iki kritik soruya cevap

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları ve Reza Zarrab’ın tanık olmasıyla ilgili gelişmeye dair sorulara cevap verdi.

Ünal şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Siyaset böyle olmaz. Siyaset böyle yapılmaz, yalan ve iftira üzerinden götürülen, çamur at izi kalsın üzerinden yapılan bir şey değildir.

Türkiye'ye karşı ABD'li bazı çevrelerin yürüttüğü operasyonların artık eylem birliğine dönüşmüş durumda. Amerika'da yürütülen çalışmaları yapılan bazı eylemlerin Türkiye ayağını Kılıçdaroğlu'nun CHP'si oluşturuyor. Amerika'daki eylemlerle eş zamanlı olarak içerdeki açıklamalarını görüyoruz. Bir kez daha kendi iftirasında ve yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili çirkin iftiraların hakikati ortaya çıkacaktır. Kılıçdaroğlu ve siyaset anlayışı, siyaset tarihimizin çöplüğünde yerini alacaktır.

ZARRAB'IN TANIK OLMASI

Hukuki olmayan, hukuki bir niteliği olmayan ve uluslararası hukukta karşılığı bulunmayan tamamen siyasi, Türkiye'ye dönük bazı çevrelerin operasyonlarından ibaret olan, FETÖ'nün Amerika'da dizilere kadar sızdığını biliyoruz, Netflix'te yayınlanan bir diziye sızmış durumda. Bir tiyatronun savcısının, hakiminin kim olduğunu biliyoruz. Bu tiyatronun amacını biliyoruz. Bu tiyatroda oynanan oyunu biz tanımıyoruz. (Hürriyet)