GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Haziran 2019 Cuma 15:54

AK Parti İzmir teşkilatı Yıldırım için sahada

Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden AK Parti İzmir Teşkilatı saha çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve milletvekilleri Yıldırım ile buluştu.

EGEDESONSÖZ- İstanbul’da gerçekleştirilecek seçim için farklı illerden giden heyetlerin saha çalışmaları sürüyor. Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet saha çalışmalarına katıldı. Yıldırım ile İzmir teşkilatının buluşmasına Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ile Yaşar Kırkpınar da eşlik etti.  Aynı zamanda İzmir milletvekili ünvanını taşıyan Yıldırım, parti teşkilatları ve İzmir’deki gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İzmir heyeti, İstanbul teşkilatının da eşlik ettiği programlara katıldı.

SÜREKLİ: İZMİR BİNALİ BEY’İN YANINDA
AK Parti İzmir Teşkilatı olarak İstanbul’daki saha çalışmalarının sürdüğünü belirten İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “İzmir’den, 10 ilçe başkanımız ve 10 il yönetim kurulu üyemiz ile birlikte milletvekillerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız da programlarına göre gelip gidiyorlar. İlçelerden bağımsız olarak gelenler de var. Hep birlikte, toplu hareket etmek yerine derneklerin, STK’ların ve partimizin belirlediği noktalarda çalışıyoruz. Binali Bey’e çok büyük bir sevgi, saygı ve destek var. Biz de İzmir teşkilatı olarak yanındayız” dedi.