GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Kasım 2020 Salı 15:45

AK Parti İzmir milletvekili koronavirüse yakalandı

Türkiye'de ve İzmir'de artan koronavirüs vakalarında siyasiler içerisinde virüse yakalanan son isim AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle oldu.

EGEDESONSÖZ - Dünya'da ve Türkiye'de artan koronavirüs vakaları sonrası siyasilerden de ardı ardına pozitif vakaları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Dağ'ın hastalığı atlatmasının ardından bu kez üzücü haber Cemal Bekle'den geldi.

Edinilen bilgiye göre AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle'nin yapılan sağlık kontrolleri sonrası koronavirüs testi pozitif çıktı. Cemal Bekle'nin yanı sıra eşi Ayşe Bekle ile Cemal Bekle'nin makam şoföründe yapılan testin de pozitif çıktığı aktarıldı.

İZMİR’E GELMİŞLERDİ!
Öte yandan İzmir depremi sonrasında kente gelen Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da Bekle ile teması nedeniyle test yaptırdığı öğrenildi. Kaya ile birlikte İzmir’e gelen Milletvekilleri Fatma Aksal, Belgin Uygur ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da yakın temas listesinde yer aldı. Bazı milletvekillerinin test sonuçlarının pozitif olduğu belirtildi.