GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ağustos 2018 Cuma 16:04

AK Parti İzmir’den kongre öncesi Başkent turu!

İl Başkanı Şengül, Teşkilat Başkanı Kemerli ve 7 ilçe belediye başkanı büyük kongre öncesinde Ankara’ya gitti.

EGEDESONSÖZ-  Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) 18 Ağustos Cumartesi Günü (Yarın) gerçekleşecek 6’ncı olağan büyük kongre öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

İzmir’den Ankara’ya çıkarma yapacak teşkilat, 75 otobüs ve 6 bin kişiyle rekor katılım sağlamayı hedefliyor.

Kongre öncesinde İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Ankara’ya gitti.

İzmir heyetinin öncelikle Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü ve Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettiği belirtili. Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ankara temaslarında bulunan İl Başkanı Aydın Şengül’ün İzmir’deki yatırım, çalışma ve projelerle ilgili yeniden bilgiler aldığı aktarıldı.

İzmir ekibi ayrıca Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hamza Dağ’ı ziyaret ettiği öğrenildi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile İzmir İl Emniyet eski Müdürü ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın da ziyaret edileceği belirtildi.