GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Mayıs 2023 Pazar 18:04

AK Parti İzmir'de platform kurulmaya başlandı!

Oy verme işlemleri sürerken parti binalarında heyecanlı dakikalar yaşanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, il binası önünde platformlarını kurarken aynı zamanda il binasının balkon bölümünde de seçimin kazanılması durumunda yapılacak olan konuşma için hazırlıklarını tamamladı

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – 28’nci Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşknalığı seçimleri heyecanı siyasi partilerde yaşanmaya devam ediyor. Siyasi partiler ilk sandık sonuçlarını partilerinin genel merkezleri ve il başkanlıklarında takip ederken AK Parti İzmir'de de hazırlıklar tamamlandı.

BALKON HAZIRLANDI
İl Binası önündeki alana 2 adet dev ekran kuran ve burada yayın yapan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, aynı zamanda il binasının 'balkon' bölümünde ise seçim sonucu çalışmalarını tamamladı. Ses sistemi ve promter sistemini balkona kuran il başkanlığı seçim sonuçlarının olumlu sonuçlanması durumunda partililere buradan seslenilmesi bekleniyor.

İL BAŞKANLIĞI'NDA YOĞUN TAKİP
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekillleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı ve çok sayıda partili AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda seçim sürecini takip ediyor.

YILDIRIM VE DAĞ GENEL MERKEZ'DE
AK Parti Genel Başkanvekili ve 27’nci Dönem İzmir Milletvekili Binalı Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 27’nic dönem İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve AK Parti İzmir 2’nci Bölge 1’nci sıra Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan seçimi AK Parti Genel Merkezi’nde takip etti.