GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Şubat 2017 Çarşamba 13:52

AK Parti İzmir’de ‘Park Orman’ zirvesi!

AK Parti İl Teşkilatı haftalık ilçe başkanları toplantısını Kemalpaşa Park Orman Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Başkan Delican’ın kentteki yol haritası hakkında bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - Referandum süreci için resmi start veren AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yönetim kurulu toplantılarının yanı sıra haftalık ilçe başkanları toplantılarına da devam ediyor.


İl Başkanı Bülent Delican geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il teşkilatı ve ilçe başkanlarını sürece dahil edeceklerini belirtmişti.

Bu minvalde kentteki programları masaya yatıran ve çalışmalara hız kazandıran AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları Kemalpaşa’da bir araya geldi.

Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkıpınar’ın ev sahipliğinde Park Orman Tesisleri’nde gerçekleşen haftalık toplantıya Belediye Başkanı Arif Uğurlu da katıldı.

Toplantıda ‘evet’ propagandasının kentte yürütüleceği yol haritası masaya yatırılırken 18 maddenin vatandaşlara tek tek anlatılması istendi. Başkan Delican’ın ‘Niye evet dediğimizi insanlara anlatmalıyız’ dediği öğrenildi. 

Delican’ın ayrıca “Halk referandumda onay verirse CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletvekili adayı mı olacak, Cumhurbaşkanı adayı mı olacak bu sorunun yanıtını düşünsünler. Bu sistem, birçok partiye de dinamizm ve yenilik getirecek" ifadelerini kullandı.

ANKARA’YA ÇIKARMA
Delican, İzmir'den Ankara'ya 44 kişilik 55 otobüs kaldıracaklarını kadın ve gençlik kolları yönetimleri, ana kademe gibi partinin karar alma mekanizmalarında bulunanların Ankara'ya gideceğini söyledi.