GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Mayıs 2023 Cuma 12:07

AK Parti İzmir’de mazbata günü… 28’inci dönem vekilleri göreve başladı!

AK Parti İzmir İl 28’nci dönem Milletvekilleri mazbatalarını teslim aldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın da katıldığı mazbata alım törenine Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu hariç tüm İzmir milletvekilleri katıldı.

Oktay GÜÇTEKİN /EGEDESONSÖZ -Türkiye de 14 Mayıs günü gerçekleştirilen milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.

Bir yandan 2'nci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren siyasiler, diğer yandan da sonuçlanan milletvekilliği seçimleri sonrası 28'nci dönem milletvekilleri mazbatalarını almaya devam ediyor. YSK'nın geçtiğimiz günlerde seçim sonucunu kesinleştirmesi ve Resmi Gazete'de sonuçların yayımlanması sonrası AK Parti  İzmir 28'nci dönem Milletvekilleri bugün İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatalarını teslim aldı.

İZMİR İÇİN HAYIRLI OLSUN
Mazbata sonrası kordonda basın mensuplarını açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Bugün her biri İzmir için çalışmaya hazır cengaver ve mücadeleye hazır güzel insanlarla mazbatalarımızı aldık. Tüm arkadaşlarımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bugün aynı zamanda benim yaş günüm. Böyle bir günde, böyle güzel insanlarla birlikte buna tanıklık etmek benim için onur ve gururdur. 28 Mayıs’ta, geçmişte yapılan zulümlerin karşılığını demokrasi şöleni ile vereceğiz. Milletvekillerimiz her biri dürüst vatandaşlarımız için gece gündüz çalışan vekillerimizdir. İzmir için hayırlı uğurlu olsun” dedi.