GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Mart 2018 Pazar 14:43

AK Parti İzmir'de iki ilçede kongre heyecanı: Başkan Şengül'den teşkilata sandık mesajı!

AK Parti İzmir’de ilk sandıklar Bergama ve Kınık’ta kurulurken, Pazar mesaisinde ise Beydağ ve Kiraz’da kongre heyecanı yaşandı. AK Parti İl Başkanı Şengül'den kongrelerde önemli mesajlar geldi.

EGEDESONSÖZ/ Kongre takvimi devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı’ndaki hareketlilik sürüyor. İl Başkanlığına Aydın Şengül’ün atanmasından sonra başlayan kongreler bugün de Beydağ ve Kiraz kongreleriyle sürdü. 
Beydağ İlçe Başkanı Ögün Asil Aydoğdu’nun yeniden aday gösterildiği kongreye İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık, Ödemiş, Torbalı belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticileri katıldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Aydın Şengül, Baydağ’a çok kez ziyaret ettiğini belirttirken anılarını paylaştı. Şengül, salonu kalabalık, heyecanlı ve coşkulu gördüğünü söyledi.Teşkilata Mesajlar veren Şengül, “Birbirimize sahip çıkacağız. Hiçbirimiz ‘ben kimin, neyim ki’ demeyeceğiz. Partide hangi görevde olursanız olun ‘ben çalışmazsam başkası da çalışmaz’ diyeceksiniz. Hepiniz bizim için önemlisiniz. Her biriniz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisidir. Bunu böyle biliniz. Bir kişiyi bile ikna etmek için çalışmak, gayret göstermek önemlidir” dedi.

SANDIK VURGUSU
Şengül, kongreleri biten ilçelere “sandık çalışmalarına” başlayın talimatı da verdi. Şengül, “Artık esnaf ziyaretleri, fotoğraflar, sosyal medya paylaşımları azalacak. Herkes sandığa sarılacak. Kısa süre içinde sandık görevlilerimiz seçmenlere bakıp kaç kişiye ulaşabilirim konusuna eğilmeli, çalışmalıdır. Sandık bizim için çok önemlidir. Hemen eğitim programlarıyla ve toplantılarla organize olarak harekete geçeceğiz” diye konuştu.

MEVCUT BAŞKANLAR GÜVEN TAZELEDİ
İki kongrede Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu ile Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz güven tazeledi.

Yönetim listeleri ise şöyle:

Kiraz:

Beydağ: