GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Aralık 2016 Salı 14:21

AK Parti İzmir'de gündem sandık!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican başkanlığında toplanan ilçe başkanları gündemi değerlendirdi. Toplantıda, sandık örgütlenmesi, mahalle çalışmaları ve danışma kurullarının konuları masaya yatırıldı.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe başkanları toplantısı il binasında gerçekleştirildi. İl Başkanı Bülent Delican’ın başkanlığındaki toplantıya ilçe başkanlarının tamamına yakını katıldı. Toplantıda, partinin sandık örgütlenmesi ve üye yapılanması gibi konular konuşulurken mahalle çalışmalarının önemine vurgu yapıldı. İlçe başkanları danışma kurulları sonrası partililerden gelen talepleri ve sorunları il başkanlığı ile paylaştı. Delican’ın referandum ve seçim gibi teşkilatta hareketliliğe neden olacak konularla ilgili hassasiyetini anlattığı toplantıda ayrıca istifaları alınan ilçelerin yerine atanan yeni başkanlar da konuşmalar yaptı.

Öte yandan partide, istifası alınan Buca, Dikili, Güzelbahçe ve Kiraz ilçelerinde yeniden görev verilecek isimleri belirlemek için yürütülen çalışmalar sürüyor. Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve İzmir Koordinatörü Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin İzmir ziyaretinden sonra ilçelerde temayül sonrası ortaya çıkan isimler Ankara’ya gönderilecek. Yapılacak inceleme sonrasında her ilçeden dört isim başkente çağrılarak birisine ilçe başkanlığı görevi verilecek. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Göreve getirilen başkan yönetimini belirleyerek çalışmalarını sürdürecek.