GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mayıs 2016 Çarşamba 09:42

AK Parti İzmir’de Erdoğan ve Yıldırım heyecanı!

Teşkilat, 30 Mayıs’ta kente gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ı ağırlamak için hazırlıklara başladı. Delican il binasında yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir’de Binali Yıldırım’ın başbakan olmasının ardından kentten Ankara’ya taşınan büyük coşku sonrası mesai başladı.

İzmir Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırlamaya hazırlanıyor.  

Her yıl Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı adı altında gerçekleşen bu sene ise Efes-2016 ismiyle Seferihisar’ın Doğanbey mevkiinde yapılacak büyük tatbikata Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ı da katılacak.

AK Parti İzmir bu nedenle 30 Mayıs’ta kente gelmesi beklenen devletin zirvesini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklara başladı.

İl Başkanı Bülent Delican il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu, ön hazırlıkları masaya yatırıldı.

Delican, Erdoğan ve Yıldırım’a İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yapılacak karşılama için tüm teşkilatın harekete geçmesini istedi. AK Parti İzmir Teşkilatı havalimanına on binlerce partiliyle akın ederek karşılamayı miting havasında yapmayı planlıyor.