GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Mart 2023 Salı 16:44

AK Parti İzmir'de 6 ilçenin başkanı belli oldu!

AK Parti İzmir’de milletvekilliği aday adaylığı için 6 ilçe başkanın istifası sonrası boşalan koltuklar hakkında karar verildi. AK Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkanlığı, 6 ilçe başkanlığı için atamalarını gerçekleştirdi
EGEDESONSÖZ - Genel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde adaylık hareketliliği yaşanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta seçim olacağını açıklaması sonrası 16 Mart tarihine kadar olan milletvekilliği aday adaylığı süreci için bir çok isim partisinden istifa etmişti.
AK Parti İzmir’de de Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan,  Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat,  Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve Gaziemir İlçe Başkanı  Serdar Muçay geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuştu.

ATANAN İSİMLER BELLİ OLDU
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarından ise 6 ilçede boşalan koltuklara atamalar gerçekleştirildi. Buna göre; Menemen İlçe Başkanlığına Hakkı Durmaz, Balçova İlçe Başkanlığına Oğuzhan Bizkevelci, Karaburun İlçe Başkanlığına Ahmet Toros, Karabağlar İlçe Başkanlığına Hüseyin Uzun, Gaziemir İlçe Başkanlığına Erdem Kılıç ve Bayraklı İlçe Başkanlığına Metehan Yeğen atandı.