GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Eylül 2016 Salı 15:12

AK Parti İzmir bayramlaştı: Hotar ve Delican’dan önemli mesajlar

Teşkilat Balçova’daki bayramlaşma töreninde bir araya gelirken, Genel Başkan Yardımcısı Hotar ile İl Başkanı Delican’dan önemli ’15 Temmuz’ mesajları geldi.

EGEDESONSÖZ – AK Parti İl Başkanlığı tarafından Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda düzenlenen törende teşkilat bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Yönetimi, AK Partili ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.



O KLİPLE BAŞLADI
Tören 15 Temmuz klibi ile başladı, partililere Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ve sanatçı Yavuz Bingöl'ün 15 Temmuz Darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için hazırladığı türkünün görüntüleri izletildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar törende FETÖ’ye yönelik operasyonlar kapsamında gelişen ‘kurunun yanında yaş da yanacak’ endişesi hakkında mesajlar verdi.



HEPSİNİN CEZASI TEK TEK VERİLECEK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Biz bugünü uzun yıllardır gerçek bayram sevinciyle doya doya kutlamaktaydık. Ta ki 15 Temmuz gelinceye kadar. 15 Temmuz'da alçak ve hainlerin darbe teşebbüsüyle çocuklarımızın hafızlarına bayram sevinci değil darbe kavramı yerleşmiş oldu. Onun için bu işe filen kalkışan, destek veren herkesi Allah'a havale ediyorum. Allah onlara layığını versin. Bize bu bayram günlerini zehir etmeye kimsenin hakkı yoktu. Hele hele dışa bağlı, kukla olmuş, salya sümük ağlayan, hiçbir kutsalı olmayan bir insan müsveddesine inanmış olanların hiçbir hakkı yoktu. Bunların hepsinin tek tek cezası verilecek" diye konuştu.

HERKESİN İÇİ RAHAT OLSUN
Herkesin "kurunun yanında yaş da yanar mı" endişesi taşıdığını söyleyen Hotar, "Bugüne kadar AK Parti de hukuksuzluk olduğunu gördünüz mü? Bile bile yanlış yaptıklarını gördünüz mü? Herkesin içi rahat olsun. Komisyonlar kurulacak, hatalardan geri dönülecek. Birbirini haksız yere FETÖ'cü olarak suçlayanlar da cezalandırılacak. Onun için rahat olun" dedi. Konuşmaların ardından bayramlaşma törenine geçildi. Vatandaşlar AK Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle bayramlaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican konuşmasına Başbakan Binali Yıldırım’ın teşkilata selamlarını ileterek başladı.



ERDOĞAN’IN DİK DURUŞUNU HESAP EDEMEDİLER!
Başkan Delican, “15 Temmuz'da kalkışmaya çıkanlar bir şeyi hesap edemediler. Kafaları örümcek ağları sarmış olanlar bir şeyi göremediler. Onlar sadece emir kipiyle, korkutarak bu milleti yıldıracaklarını sanıyorlardı.15 yıl boyunca bu partiyi ilmek ilmek örmüş, bu partiye cesareti, dik duruşu aşılamış, bu partinin köklerinin nereden geldiğini işlemiş, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hesap edemediler. Onun bu dik duruşunu hesap edemedikleri için, canlarının derdine düşüp teker reker teslim oldular. Eğer İzmir 15 Temmuz'da o duruşu göstermeseydi belki Konak meydanını basacaklardı. Sizlerin sayesinde, cumhurbaşkanımız, başbakanımız sayesinde İzmirde başarılı olamadılar. Ben sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki AK Parti teşkilatları var, iyi ki sizler varsınız. En ufak bir çağrıda yine o meydanlara çıkarız" diye konuştu.

Törene katılanlara "Meydanları özledik mi?" diye seslenen ve "Evet" yanıtını alan Delican, “Bu sesten korksunlar. Atalarımız nasıl Çanakkale'de bunların karşısında durduysa biz de öyle duracağız” dedi.