GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Haziran 2020 Salı 19:19

AK Parti İl Başkanı Sürekli: Soyer genel siyasete doymuyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Baro Bahçesi' açılışında kullandığı sözler için, "Sayın Soyer; genel siyaset yapmaya bir türlü doymuyor, İzmir kimin umurunda! Şimdi de; TBB ve Baro seçimleri ile ilgili dereyi görmeden paçaları sıvayalım diyerek kamuoyunu yanıltıyor" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir Barosu ve Bayraklı Belediyesi’nin işbirliği ile hizmete alınan Baro Bahçe’nin açılış töreninde yaptığı konuşmayı eleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in sorunları yerine genel siyaset yaptığını söyleyen Başkan Sürekli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Soyer; genel siyaset yapmaya bir türlü doymuyor, İzmir kimin umurunda! Şimdi de; TBB ve Baro seçimleri ile ilgili dereyi görmeden paçaları sıvayalım diyerek kamuoyunu yanıltıyor. Adalet Bakanlığı’nda henüz bir çalışma yokken, siyasetçi gömleğini giymiş ahkâm kesiyor! Baro’larda,tek seslilik yerine çok seslilik, sadece büyükşehirlerin yoğun temsili yerine Anadolu’da görev yapan avukatları da kucaklayacak bir yaklaşım,söyledikleri gibi adaletin terazisini şaşırtmaz,tam tersine güçlendirir!Nerede kaldı şimdi çok seslilik savunmaları? Soyer’in görevi, İzmirli’lerden aldığı yetkiyle İzmir’e hizmet etmek, sorunlarını çözmek! Yatırım, proje demeçleri veremeyince ve her sıkıştığında genel siyasete sığınması, okunu hükümete çevirmesi; eksiğini örtme çabası ya da çaresizliğinden olmalı!"

-BAŞKAN SOYER 'BARO BAHÇESİ' AÇILIŞINA KATILDI