GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Aralık 2020 Salı 18:01

AK Parti İl Başkanı Sürekli: Menemen’e hizmet etmek isterdik

Menemen’de belediye başkanlığının kura ile belirlenmesinin ardından CHP’li Meclis Üyesi Deniz Karakurt başkanlık koltuğuna otururken AK Parti’den açıklama geldi. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Cumhur ittifakı bir ve beraber olduğunu göstermiştir. Menemen’e hizmet etmek isterdik ama kura sonucu böyle oldu” dedi.

EGEDESONSÖZ- Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanmasının ardından yapılan başkanvekilliği seçiminde CHP’li Meclis Üyesi Deniz Karakurt zafere ulaştı. Oyların eşit çıkmasından sonra yapılan kura çekiminde Karakurt seçimi kazandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Menemen’de seçimi yakından takip ederken sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Sürekli, “ Bu sürecin başından beri Cumhur ittifakı üyeleri birlikte hareket etti. Biz zaten hemen adayımızı belirleyerek secime hazırlanmıştık. Birlik ve beraberlik açısından son derece önemli bir süreç oldu. Kısmet böyleymiş. Biz, Menemen’e hizmet etmek isterdik ama kura sonucu böyle bir durum oluştu. Bundan sonra Cumhur ittifakı Menemen’de vardır ve sapasağlam yoluna devam edecektir” dedi.