GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Ocak 2021 Çarşamba 17:03

AK Parti İl Başkanı Sürekli: Aydın Pehlivan başarılı olacaktır

Menemen Belediyesi Başkanvekili Pehlivan için "AK Partili tüm belediye başkanları gibi Aydın bey de hizmet odaklı çalışacaktır ve başarılı olacaktır" yorumunda bulundu

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, dünkü kura çekiminde Menemen Belediyesi Başkanvekili olarak seçilen AK Parti adayı Aydın Pehlivan'ı tebrik etti. Aydın Pehlivan'ın Menemen'de ve Meclis'te çok sevilen biri olduğuna vurgu yapan Sürekli, "Aydın başkan, tüm AK Partili belediye başkanları  gibi hizmet odaklı çalışacaktır ve çok başarılı olacaktır. Kendisini bir kez daha kutluyorum" dedi.

SONUÇ, AK PARTİ İÇİN MEMNUNİYET VERİCİDİR

Sürecin sadece ilk bölümüyle ilgili yorumlar yaptığını, son bölüme ilişkin herhangi bir değerlendirmede bulunmayacağını özellikle belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, şunları söyledi:

"O süreç artık geride kaldı. Biz daha sürecin başında, burada başarılı olacağını söyledik. Birlik ve beraberliğimizi tesis ettiğimizde, hayırlı bir sonuç çıkacağına inanıyorduk. Aydın Bey, Menemen'de çok sevilen biri. Menemenliler, kendisinden hizmet bekliyor. Başarılı olacağından en küçük bir kuşkumuz yoktur. Aydın bey, tecrübeli bir siyasetçidir. Hizmet etmek, Aydın bey için de her zaman ön planda olacaktır. AK Parti'nin başarısında herkesin katkısı vardır. Memnuniyet vericidir. Deniz Karakurt hanımefendi kurada çıktığında da aynı düşünceleri taşıyordum. Önemli olan, oyları 15-15'e getirmekti. Üç kişinin Aydın Pehlivan'dan yana oy kullanması, adayımız için teveccühte bulunması, bizi bugünkü sonuca ulaştırdı. Menemen, artık AK Parti belediyeciliğiyle gerçek hizmeti görecek."