GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Haziran 2024 Cuma 16:14

AK Parti'den 'Şuhut' atamasına çifte salvo!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZFAŞ atamasına sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamalarda tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Cemil Tugay’ın gelmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde kadro revizyonu devam ediyor.

Son olarak CHP Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı Caner Peynirci, İZFAŞ'a genel müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

Şuhut'tan İzmir'e transfer... İZFAŞ'a genel müdür yardımcısı oldu!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan, İZFAŞ atamasına tepki geldi.

İNAN: KAYIRMACILIK SİSTEMİYLE ATAMA YAPIYORLAR

AK Partili İnan’ın sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Maşallah. Haftalardır İzmir’deki emekçiler çırpınıyorlar, haklarını arıyorlar. Onlara ‘elimde değil’ cevabını verip, kayırmacılık listelerine sırayla kaymaklı yerlere atamalar yapıyorlar. Biz İzmir’imizin dağ gibi sorunlarına çözüm beklerken bunların rantlarıyla meşgul olmaları şehrimize büyük bir kayıp olarak dönüyor maalesef.”

KAYA: ALİ GİDER VELİ GELİR, KURDUKLARI DÜZEN DEĞİŞMEZ

AK Partili Mahmut Atilla Kaya ise yaptığı açıklamada, “Özgür Özel'in Genel Başkan adaylığı için verdiği imzanın ödülünü almış. CHP Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı Caner Peynirci, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZFAŞ'a Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış. Ali gider Veli gelir, kurdukları düzen asla değişmez dedik. Al birini vur ötekine, yok birbirlerinden farkları, zihniyet aynı dedik. CHP budur, asla değişmez! Utanmadan bir de liyakat nutukları atarlar. Görünen o ki, İzmir için kayıp bir beş yıl daha bizi bekliyor. İzmirliler hizmet beklerken, kentin kaynakları partizanlığa, parti içi çekişmelere harcanmaya devam edecek” dedi.