GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Eylül 2016 Perşembe 19:55

AK Parti’den Kocaoğlu’na yeni stat çağrısı!

Karşıyaka antrenmanını ziyaret eden AK Partili Vekiller Dağ ve Sürekli, Başkan Kocaoğlu’na yeni stat için açılan davanın çekilmesi için bir çağrıda daha bulundu.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava sonucu otopark yetersizliği ve ulaşım yetersizliği nedeniyle inşaat çalışmaları durdurulan Karşıyaka Stadı’yla ilgili süreç devam ederken, AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve İZVAK Başkanı ve Karşıyaka Kulübü Eski Başkanı Ali Erten Karşıyaka Futbol takımını ziyaret etti.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezona güzel bir başlangıç yaparak 4 maçta 9 puana ulaşan Yeşil-kırmızı futbolcular ve teknik heyeti tebrik ederek başarı dileyen AK Partili Milletvekilleri’nden stat sürecine ilişkin önemli mesajlar geldi.

Milletvekilleri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden şuanda Danıştay 13. Daire’de görüşülen davayı geri çekmesini istedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Dağ, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden davasını geri çekmesini talep ediyoruz. Bu çağrıyı daha önce de yaptık. Büyükşehir davasını geri çekerse inşaat hemen başlayacak. Yüklenici firma 2 yıl önceki değerler ve piyasa fiyatına göre ihaleyi almasına rağmen inşaatı yapacak. Bu konuda söz verdi. Garantimizi aldık. Davayı bizzat takip edeceğiz” dedi.

BAŞKAN’I İKNA ET!
Dağ ayrıca geçtiğimiz aylarda meclis kararı alarak yolu stada bırakan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’da da çağrıda bulundu. Dağ, “Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpıar’ın yapması gerekenler var. Bunu da tüm Karşıyaka camiası biliyor. Sayın Akpınar Kocaoğlu’na giderek davanın geri çekilmesi konusunda ikna etmelidir. Kimse ‘Süreç yargıda, hukuki işlemler devam ediyor’ diyerek gözünü kapatamaz. Herkes Karşıyaka halkına ve camiaya olan sorumluluğunu yerine getirmeli” dedi.

AK Parti Milletvekili Sürekli de, “Karşıyaka Spor Kulübü çok güzel bir başlangıç yaptı. Yöneticileriyle, taraftarıyla, sporcularıyla olumlu bir hava yakalandı. Stadın yapılmasına hepimizin destek olması gerekiyor. Biz de elimizden gelen katkıyı koyacağız. Karşıyakalılardan çok yoğun talep var. Daha önce bizzat yönetici olduğum 2002-2003 sezonunda 2.Lig B Grubu’ndan 1.Lig’e çıkmıştık. Aynı başarının artarak gerçekleşmesini diliyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü ve taraftarlarının her zaman yanındayız” diye konuştu.