GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Mart 2017 Salı 14:04

AK Parti'den Buca'ya milletvekili çıkarması

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın yoğun çalışmalarına İzmir Milletvekilleri de büyük destek veriyor. Her gün yapılan mahalle toplantılarına bu kez de İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile Tokat Milletvekili ve MKYK Üyesi Zeyid Aslan katıldı.

 

AK Parti MKYK üyesi Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile İzmir Milletvekili Necip kalkan Buca'nın Kozaağaç Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen buluşmada konuşan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan anayasa değişikliğinin her maddesini ayrıntılarıyla ve örneklerle anlattı. Aslan, CHP liderinin sadece zihin bulandırmaya çalıştığını belirterek "bugün Anayasa değişikliğine karşı çıkanlar değiştirilecek maddelerden hiç bahsetmiyorlar. Tek yaptıkları algı operasyonu yönetmeye çalışmak. Ama milletimiz  bunlara en güzel cevabı 16 Nisan'da verecektir." ifadelerini kullandı.

Aslan, " Bu anayasa değişikliği ülkemizin istiklalini, istikbalini ve istikrarını garanti altına almak için yapılan bir değişikliktir. Kara propagandaların aksine bu anayasa değişikliği ile yıllarca siyasi krizlerle, darbelerle, kanlı senaryolarla büyümesini engelledikleri Türkiye'nin özgürce gelişmesi için, hedeflerine ulaşması için önünü açıyoruz. Peki neden itiraz ediyorlar? Cevabı çok basit. Seçimle iktidara gelemeyen bu zihniyet, yaptıkları darbelerle hazırladıkları bu anayasanın kalmasını istiyor. Milletten irade almadan kendi fikri ve ideolojisini millete dayatmak isteyenler, meclisi ve yargıyı millete rağmen yönetmeye çalışanlar bu gücün ellerinden alınarak millete verilmesine karşı çıkıyorlar. Bu kadar yalan söylemelerinin ve kara propaganda yapmalarının sebebi budur. Bu ülkede bir daha darbelerle ara rejimlerile ikitidara gelemeyeceklerini anlayanlar vesayetin yıkılmasını bu yüzden istemiyor." dedi.