GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Ocak 2019 Perşembe 21:41

AK Parti'den aday gösterilmemişti... Karabağlar eski Kaymakamı, Kılıçdaroğlu ile ne görüştü?

Karabağlar Kaymakamlığı görevinden istifa ederek AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan, listeye girmesine karşın son dakikada aday gösterilmeyen Mehmet Sadık Tunç’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde bir görüşme yaptığı öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir’de gözler Pazar günü yapılacak olan Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi’ne çevrildi. İzmir Büyükşehir ile ilçe belediyelerinin açıklanmasının beklendiği toplantı öncesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bugün ise Genel Merkez’de sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Karabağlar Kaymaklığı görevinden istifa ederek AK Parti’den aday adayı olan, son ana kadar yarışmasına karşı listeye alınmayan Mehmet Sadık Tunç, CHP Karabağlar aday adayı Mehmet Şakir Başak’ın aracılığı ile CHP Genel Merkezi’ne geldiği bildirildi. Genel Merkez’de Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile de görüşen Tunç, yine Özkan aracılığı ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiği öğrenildi.

- KARABAĞLAR ESKİ KAYMAKAMI TUNÇ: SAHADAYIM, HERHANGİ BİR PARTİDEN TEKLİF YOK!

Pazar günkü kritik toplantı öncesi yapılan görüşmenin sürpriz olarak karşılandığı bildirildi. Bu görüşme ile AK Parti’den aday gösterilmeyen Tunç’un “Karabağlar’da CHP adayı mı olacağı” sorusunu akıllara getirdi.