GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Temmuz 2019 Cuma 13:01

AK Parti’de kongre zamanı… Sürekli: Dünyanın en güçlü teşkilatlarıyız!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Başkent’e giderek partisinin il başkanları zirvesine katıldı. Genel Başkan Erdoğan’ın kongre sürecinin başlayacağını söylemesine değinen Sürekli, “Kongreler teşkilatın yenilenmesi, heyecanlanması için önemli süreçlerdir. Kararı memnuniyetle karşıladık. Sürecin erken başlaması teşkilatlara güç, kuvvet, dinamizm getirecektir” dedi. Sürekli, yeni partilerin kurulmasıyla ilgili ise, “İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz, kendimize güveniyoruz, dünyanın en güçlü teşkilatlarıyız” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il başkanları toplantısı için Ankara’ya gitti. 2 günlük mesai sonrasında İzmir’e dönecek olan Başkan Sürekli önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti içi yarış ve kongre sürecini başlattığını aktaran Sürekli İzmir’de yürütülecek çalışmalar kapsamında bilgi verdi. Sürekli ilk olarak delege seçimlerinin yapılacağını açıklarken ayrıca Türkiye siyasetine çıkması beklenen yeni partiler için de mesaj verdi.

MEMNUNİYETLE KARŞILADIK
Sürekli, “Cumhurbaşkanımız açıkladı. Kongre süreçleri, başlıyor. Eylülde delege seçimleri start alacak. Delege, belde, ilçe ve il olarak devam edecek. Kararı memnuniyetle karşıladık. Sürecin erken başlaması teşkilatlara güç, kuvvet, dinamizm getirecektir. Motivasyonumuz artacak. Hızlı bir şekilde planlamamız yapılacak. İlk olarak İzmir’de genel merkezin startıyla delege seçimleri başlayacak” dedi.  

KONGRELER YENİLENME VE HEYECAN İÇİN ÖNEMLİDİR!
Teşkilata mesaj veren Sürekli, “Hep beraber bu süreci birlik, beraberlik içinde en iyi şekilde çalışarak geçireceğiz.  Birlik, beraberlik, yenilenme, güç, kuvvet, motivasyon açısından iyi değerlendireceğimiz bir süreç. Kongreler teşkilatın yenilenmesi, heyecanlanması için önemli süreçlerdir” açıklamasını yaptı.

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ TEŞKİLATLARIYIZ
Gündemde yeni kurulacak partilerin olmasına değinen Sürekli, “Biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Partiler kurularlar, kapatılırlar, bunlar çok olmuştur. Biz önümüze bakıyoruz. Biz kendi işimizle ilgileniyoruz. Biz yolumuza bakıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Dünyanın en güçlü teşkilatlarıyız” ifadelerini kullandı.