GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Şubat 2016 Cumartesi 14:59

AK Parti’de İzmir Koordinatörü Köse teşkilatın nabzını tuttu!

AK Parti Antalya Milletvekili İzmir Koordinatörü Köse, yürütme kurulu üyeleri ile tek tek görüştü. Görüşmede milletvekilleri, ilçe başkanları ve partinin genel durumu ile ilgili sorular sorduğu öğrenildi.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - AK Parti Genel Merkezi’nin İzmir’e yeni dönemde koordinatör olarak atadığı Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin temasları sürüyor.

İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret ederek çalışmalara başlayan Köse, partinin yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Köse, baş başa yaptığı görüşmelerde parti yöneticilerine çeşitli sorular sordu. Köse’nin milletvekillerinin çalışma performansını öğrenmek istediği belirtilirken görüşmede, “vekiller ne gibi çalışmalar yapıyor, şimdiye kadar dikkat çeken en önemli çalışmaları neler, parti teşkilatı milletvekillerinden memnun mu” gibi sorular yönelttiği öğrenildi.

DEĞİŞİM Mİ OLACAK?
Köse’nin olası ilçe başkanları değişikliği öncesinde ilçeleri de masaya yatırdığı belirtildi. Görüşmede Köse, ilçe başkanlarının durumunu sorarken, belediye başkanı AK Partili olan ilçelerde ilçe-belediye uyumu, il başkanlığı ile ilçe arasındaki çalışma disiplini hakkında da değerlendirmelerde bulunulmasını istedi. Köse, ilçelerde zaman zaman gündeme gelen motivasyon düşüklüğünün gerekçelerini de sıralamalarını istedi.  Köse ayrıca, partinin İzmir’deki başarısı için yapılması gerekenleri değerlendirmelerini isterken görüşmede, eksikleri ve hataları da kendisine bildirmelerini talep etti.



ESNAF VE STK ZİYARETİ

Köse, bugünkü programında ise sivil toplum kuruluşları ve esnaf teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Delican ve beraberindeki yönetim ile birlikte MÜSİAD ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne giden Köse, nabız yokladı, değerlendirmelerde bulundu.