GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Şubat 2016 Cuma 10:08

AK Parti’de İzmir Eski Milletvekili 3 ili koordine edecek!

AK Parti İzmir eski Milletvekili Ali Aşlık Ege Bölgesi’nde üç ilden sorumlu koordinatör olarak atandı. Aşlık, Manisa, Aydın ve Muğla’dan sorumlu olacak.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - AK Parti Genel Merkezi genel seçimlerin ardından illerde koordinatör atamaları ile ilgili çalışmaları sürdürüyor. 

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın onayı ile İzmir’e Antalya Milletvekili Mustafa Köse koordinatör olarak atanırken İzmir’deki milletvekillerinin görev alanları da netleşmeye başladı. Parti, son olarak eski Milletvekili Ali Aşlık’ı Ege Bölgesi’nde önemli bir göreve getirerek üç ilin sorumluluğunu verdi. Aşlık, yeni dönemde çalışmak üzere Manisa, Aydın ve Muğla’dan sorumlu koordinatör olarak görevlendirildi.

Egedesonsöz’e konuşan Aşlık, “Genel merkezimizin kararı sonrasında çalışmalara başladık. Partide, il başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulundum. Türkiye genelinde aldığımız oylar ve oranları da Ege Bölgesi’nde yükseltmeyi amaçlıyoruz. Teşkilatımızdaki kırgınlıkları ve küskünlükleri de ortadan kaldırarak 2019 sürecine başarılı bir şekilde hazır olacağız. Teşkilatta aktif görev aldığım süreçteki deneyimlerimi koordinasyonunda görevli olduğum illerdeki arkadaşlarımla paylaşacağım” dedi.