GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Ağustos 2019 Pazartesi 17:29

AK Parti’de değişim rüzgarı devam ediyor: Genel merkezde 3 ilçe için mesai!

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin hassasiyetle yürüttüğü değişim döneminde 3 ilçenin daha başkanının belli olacağı aktarıldı. Bergama, Güzelbahçe ve Menderes’te 4’er kişinin Ankara’ya çağrıldığı belirtildi. Teşkilat başkanlığında yapılacak mülakatlar sonucunda isimlere görevler tebliğ edilecek.

EGEDESONSÖZ- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Teşkilatı’nda değişim rüzgarı esmeye devam ediyor. 31 Mart yerel seçimler sonrasında bayrağı Aydın Şengül’den devralarak AK Parti İzmir İl Başkanı olan Kerem Ali Sürekli bir yandan sokak çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan teşkilatla aile buluşmaları düzenliyor.

Yeni süreçte yaklaşık 5 yıllık bölümde yapılacak herhangi bir seçim görünmese de partinin tüm organlarını diri halde tutarak işler kılmaya çalışan Başkan Sürekli göreve geldiği günden itibaren yer yer anketlerle yer yer istişarelerle teşkilatın nabzını tutuyordu.

Geçmiş dönemde ilçe başkanlıklarında yeni isimlerle yoluna devam eden AK Parti’de gelinen süreçte 3 ilçe için kollar sıvandı. Önümüzdeki günlerde Bergama, Güzelbahçe ve Menderes ilçeleri yeni başkanlara teslim edilecek. Değişimin zaman zaman iyi olduğuna, heyecanı diri tuttuğuna vurgu yapan ve süreci ince eleyip sık dokuyarak yürüten Sürekli’nin döneminde 3 ilçe başkanı daha belli olmuş olacak.

İlçelerden 4’er kişinin Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi. Genel merkezde, teşkilat başkanlığında görüşmelerin yapılacağı aktarıldı. Mülakatlar sonucunda ise isimlere görevlerinin tebliğ edileceği belirtildi.