GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Temmuz 2018 Pazartesi 10:27

AK Parti, CHP ve İYİ Parti kurultayı topluyor

24 Haziran seçimlerin ardından siyasi partiler de yeni döneme yenilenerek girmeye hazırlanıyor. Seçimlerin ardından CHP'de değişim isteyenlerin başlattığı kurultay tartışmaları sürerken, İYİ Parti de olağanüstü kurultay yapma kararı aldı.AK Parti de ağustos ayında kongresini toplayacak

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin ardında hükümet ve parlamento şekillenirken, partilerde de yenilenme hareketi başladı. CHP’li muhalifler “Değişim” hareketini başlarken olağanüstü kurultay için imza toplamaya devam ediyor. İYİ Parti de, Afyonkarahisar'da yapılan çalıştayda çıkan krizin ardından olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. AK Parti’nin de 6. Olağan Kongresi 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

24 Haziran seçimlerinin ardından hükümetin ve parlamentonun yenilenmesinin ardından sıra partilerin kadrolarına geldi. AK PartiCHP ve İYİ Parti ağustos ayında kurultay düzenleyerek yeni döneme yenilenerek girmeye hazırlanıyor.

EN RAHAT KONGRE: AK PARTİ
Ağustos ayında 6’ncı olağan kongresini yapacak olan AK Parti’de büyük bir değişim beklenmiyor. 24 Haziran seçimleri öncesi kongre için hazırlıklar başlarken, kongre tarihi olarak da 18 Ağustos Cumartesi günü belirlendi. (HaberTürk)