GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Haziran 2018 Pazar 09:57

AK Parti Buca'dan 4 bin kişilik iftar

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programları Göksu Mahallesinde devam etti.Yaklaşık 4000 kişinin katıldığı iftarda AK Parti Milletvekilleri ile Bucalılar kucaklaştı.

Buca’da her akşam farklı bir mahallede düzenlenen iftar programlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Çocuklar için çeşitli eğlencelerin ve ikramların olduğu, büyüklerin de eski ramazanların coşkusunu yeniden yaşadığı iftar programına Göksu mahallesinde yaklaşık 4 Bin Bucalı katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Adayları Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle’nin de vatandaşlarla buluştuğu iftar programı büyük bir coşku içinde gerçekleşti.  

Vatandaşlarla tek tek selamlaşan İlçe Başkanı Mustafa Arslan gerek iftar, gerekse ramazan eğlencesi ve sahur programına ilgi gösteren Bucalılara teşekkür etti. Buca’da yaşanan birlik ve beraberlik dolu iftarların tam bir gönül sofrası olduğuna dikkat çeken Arslan, “Biz Buca olarak çok büyük ve güzel bir aileyiz, bugün Ramazan’ın güzelliğini paylaşıyoruz önümüzdeki günlerde de bayramı kutlayacağız ama 24 Haziran’da bizi çok farklı bir bayram bekliyor. Yeni ve güçlü Türkiye’nin, büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la şahlanacağı bir döneme gireceğiz. Bunun için çok çalışıyoruz Bucalı hemşehrilerimiz de bizlere destek oluyor herkese çok teşekkür ederim” dedi.  

Milletvekili Adayı Cemal Bekle de kendisini Bucalılarla buluşturduğu için Arslan’a teşekkür etti. Bekle, “Başkan Arslan’ın Buca ve İzmir’le ilgili önemli projeleri olduğunu belirterek, "Buca’nın çağ atlaması için AK Parti hizmetine ihtiyacı var" dedi.

Buca’yı her ziyaretinde oldukça coşkulu bir kalabalıkla karşılaştığını vurgulayan Ceyda Bölünmez Çankırı ise yerel yönetimlerden şikayet eden vatandaşlara "Bu seçimlerde tam destek bekliyoruz. İzmirliler, aynı desteği yerel seçimlerde de sürdürürse İzmir hak ettiği konuma AK Parti ile ulaşır" dedi.