GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Haziran 2017 Cumartesi 14:04

AK Parti Buca'da bayramda yoğun mesai

Ramazan ayında dolu dolu programlar düzenlediklerini belirten AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, “Buca bizim evimiz. Aynı sofrada oturan hüzünlerimizi, sevinçlerimizi ve maneviyatımızı paylaşan büyük bir aile olduğumuz için çok mutluyum” dedi.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Ramazan ayını dolu dolu geçirdi. İlçe Başkanı Arslan her akşam iftar ve sahur için Bucalı'larla bir araya geldi. Öncelikle maddi durumu olmayan ailelerle ve şehit yakınlarıyla birlikte iftar programları yapan Arslan, ilçenin çeşitli mahallerinde ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen iftar ve sahurlara da katıldı.

Buca İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayının maneviyatını ve bereketini vatandaşlarla birlikte paylaşmaya çalıştıklarını belirten Arslan, “Öncelikle bu kutsal günlerde hemşerilerimizle daha fazla birlikte olabilmek için çalışan kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizleri mübarek Ramazana kavuşturduğu gibi Bucalı kardeşlerimizle buluşturmayı nasip eden Rabbimize hamdolsun. Bizlerle sofrasını paylaşan Bucalı kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Bu sayede bir kez daha ne kadar büyük bir aile olduğumuzu hissettik. Evet biz aynı evde yaşayan büyük bir aileyiz ve hüzünlerimizi olduğu kadar sevinçlerimizi de paylaşmasını bilen çok güzel bir aileyiz. Bu Ailenin her ferdine yani Buca'da yaşayan her kardeşimize hizmet etmek bizim için hem büyük bir görev hem de büyük bir onurdur.Hemşerilerimizin bize ulaştırdığı her sorun için çözüm aramak boynumuzun borcudur. Biz bu koltuklarda bunun için oturuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Başbakanımızın talimatlarıyla ve hükümetimizin çalışmalarıyla Buca'mıza kazandıracağımız yeni eserleri kamuoyuna açıklayacağız.” dedi.