GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Şubat 2017 Pazar 11:13

AK Parti Bayraklı Kadın Kolları'nda Dilek Yıldız dönemi

AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belli oldu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Dilek Yıldız, Cumhurbaşkanlığı sistemi için yapılacak referandum seçimine sayılı günler kala yönetim kurulu üyelerini belirledi.

AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları Dilek Yıldız tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Çalışmalarımızı sadece yönetimimizle değil tüm kadınlarımızla yapacağız.Yönetimde olsun olmasın, her kadınımız bizim için asil yönetim kurulu üyemizdir ve sağolsun tüm arkadaşlar bunun bilincindedir.Başta ben ve yönetimimdeki arkadaşlar, olmakla beraber tüm mahallelerimizde gönüllü kadınlarımızla önümüzdeki referandum seçiminde çalışmaları göğüsleyeceğiz. Biz kadınların seçimlerdeki önemi hepimiz tarafından bilinmektedir”

SEÇİM İÇİN HAZIR KITAYIZ

Son olarak, Cumhurbaşkanlığı sisteminin “evet” oylarıyla kabulü kapsamında yeni yönetimiyle birlikte yoğun bir şekilde çalışacaklarına vurgu yapan Yıldız, ayrıca Cumhurbaşkanlığı sistemi için “hayır” kampanyası yürüten gruplara karşı mücadele vereceklerini ifade ederek  “Bizler her sokağa girerek, her kapıyı çalarak “evet”’in ülkemiz için neler ifade ettiğini anlatarak muhalefetin, ihanet gruplarının ve sosyal medyanın yalan yanlış söylemlerini çürüteceğiz. Yani, “hayır”larına karşı “evet”i sadece “evet” olarak değil, “neden evet” olması gerektiğini anlaşılır, net ve şeffaf bir biçimde anlatacağız. Tüm kadınlarımızla birlikte seçim için hazır kıtayız. Yönetimimin hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” açıklamalarında bulundu.