GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Mart 2017 Çarşamba 09:29

AK Gençliğin Başkanı'ndan İzmir'de referandum mesaisi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İzmir’de gençlerle bir araya geldi, referandum sürecini anlattı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, referandum çalışmaları kapsamında İzmir’de yoğun bir mesai yaptı. Ecertaş, gün boyu devam eden çalışmalar kapsamında 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan program kapsamında Ecertaş, İzmir’de öğrenciler bir araya geldi. İlk olarak Buca’da düzenlenen kahvaltıda üniversite öğrencileriyle buluşan Ecertaş, öğlen saatlerinde Bornova’da üniversite öğrencileriyle buluştu. Genç kürsü kapsamında Karabağlar’da gençlere seslenen Ecertaş, 6 Nisan’da gerçekleşecek referandumda neden evet denmesi gerektiğini anlattı.

28 ŞUBAT PROGRAMI
Akşam Menderes’te düzenlenen 28 Şubat programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, program sonrasında ilçe gençlik kolları başkanlarıyla özel toplantı gerçekleştirdi.

FAYDALI GEÇTİ
Ecertaş’ın İzmir programını değerlendiren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, “İzmir’de 16 Nisan tarihine kadar yoğun bir çalışma içine girdik. Bu çalışmalar kapsamında Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Melih Ecertaş da bizlerle bir araya geldi. Bizlere verdiği destek önemli. Kendisine İzmirli gençler adına teşekkür ediyorum.  Düzenlenen programlarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle alakalı açıklamalarda bulundu. Akıllarda ki soru işaretlerine açıklık getirdi. AK Gençlik olarak kalkınan ve büyüyen Türkiye’nin istikrarı için evet çalışmalarımızı son güne kadar sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.